Altijd en overal warm water in huis

Wanneer jij het nodig hebt

Qstore opslagvat

opslag van warm water

Het Qsilence PVT warmtepompsysteem maakt warmte op een zeer duurzame manier. Deze warmte wordt gebruikt om je huis te verwarmen maar ook voor het verwarmen van je douche/badwater. Verduurzamen is noodzakelijk maar wel met behoud of zelfs verbetering van het comfort.

Omdat een warmtepomp met een lager vermogen dan een CV-ketel verwarmt, is opslag voor het douche/badwater nodig. Deze opslag bieden we met de Qstore opslagvaten.

Opslagvat warm water
warm water

Duurzaam & onderhoudsvrij

De Qstore opslagvaten produceren wij in onze eigen fabriek. De opslagvaten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van RVS zijn de opslagvaten licht van gewicht. Ook zorgt het RVS voor een lange en onderhoudsvrije levensduur.

Welk opslagvat?

Er zijn 2 type Qstore opslagvaten beschikbaar, 200 liter en 300 liter. 

De 200 liter is vaak genoeg voor gezinnen tot 4 personen met standaard douchecomfort. Dus geen stortdouche, veel baden etc.  De 300 liter is voor grotere gezinnen of gezinnen die meer tapwater gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld een stortdouche, douchen lang of nemen regelmatig een bad. Ook voor grotere systemen bieden we oplossingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wil je weten welk type het best bij jou past? 

Vraag een offerte aan


Met zorg geproduceerd in Nederland
Dat staat voor kwaliteit

Meer technische gegevens over de Qstore?


Productblad Qstore