De Qbooster PVT warmtepomp 

Een slimme, compacte en ultra stille PVT warmtepomp speciaal ontwikkeld voor ons PVT systeem.

Hoe werkt een PVT warmtepomp?

PVT warmtepomp

De eerste ter wereld!

De Qbooster PVT warmtepomp is speciaal ontwikkeld voor de Qpanel PVT panelen. De Qbooster PVT warmtepomp zorgt ervoor dat je huis en het douche/badwater de juiste temperatuur bereikt. Een ijskoude -7 °C  winterdag? De warmtepomp 'boost' de energie van het Qpanel PVT systeem naar comfortabele temperaturen met een zeer hoog rendement. Nog kouder? Een ingebouwd elektrisch element helpt mee zodat het comfort wordt gewaarborgd.

De PVT warmtepomp is voorzien van de nieuwste inverter technologie met modulerende compressor. Dit ervoor zorgt dat het vermogen van de Qbooster perfect wordt afgestemd op de warmtevraag. Dit verhoogt het rendement én verlengt de levensduur van ons PVT systeem.


Ben je opzoek naar PVT panelen met een warmtepomp? Zoek niet verder!

Vraag een offerte aan

Zo werkt onze PVT warmtepomp

 
 

Ultra stille en compacte PVT warmtepomp

De Qbooster PVT warmtepomp is één van de kleinste en stilste warmtepompen ter wereld. Daardoor kan onze warmtepomp op veel plekken worden geplaatst, zoals in het knieschot onder het schuine dak of in de trapkast.  Veel componenten zoals expansievaten, kleppen en pompen zijn bij de Qbooster PVT warmtepomp al ingebouwd. Dit maakt de unit en installatie mooier, verkort de installatietijd en vereenvoudigt de plaatsing.

Benieuwd naar onze PVT warmtepomp?

Vraag een offerte aan

Waarom moet je kiezen voor PVT warmtepomp?


Geen dure grondboring voor nodig

   Werkt met onze PVT panelen


Geen grote buitenunit warmtepomp nodig

 Compact en past overal in je huis


Maakt geen lawaai


 Ultra stil, je hoort 'm niet


Slim en online inzicht

De Qbooster warmtepomp is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie met krachtige prestaties. De Qbooster draait volledig naar je comfortwensen zonder omkijken. Maar ook de woningtemperatuur op afstand aanpassen of de status van het systeem bekijken, waar ook ter wereld, is mogelijk.

De warmtepomp heeft nu al smart grid mogelijkheden. Ook heeft de Qbooster mogelijkheden om 'overtollige' stroom van zonnepanelen slim te gebruiken. Zo stuur je er bijvoorbeeld een elektrische thuisbatterij mee aan of het laadstation van je elektrische auto. Het laatste wordt over enkele jaren belangrijk met het afbouwen van de salderingsregeling.


Meer technische gegevens over de Qbooster?


Productblad Qbooster  Datasheet Qbooster