comfortabel, slim en compact

Samen naar 100% gasloos


Qbooster 2-6 kW

De eerste PVT warmtepomp ter wereld!

De nieuwste generatie warmtepomp speciaal ontwikkeld voor de Qpanel PVT panelen.

De warmte van de Qpanel PVT panelen moet worden ‘opgekrikt’ naar bruikbare temperaturen voor verwarming van het huis en douchewater. De zeer compacte Qbooster doet dit met met behulp van een toerengeregelde compressor en slimme besturing. De Qbooster past daarmee het vermogen automatisch aan de hoeveel warmtevraag aan.

De warmte uit de Qbooster kan direct worden gebruikt voor een (laagtemperatuur) verwarmingssysteem of worden opgeslagen in een opslagvat voor douchewater (zie de Qstore). 

Installatiegemak zit in ons DNA. De Qbooster 2-6 kW versie is daarom standaard al voorzien van twee expansievaten(CV afgifte en bron), 3-wegklep, mixer PVT bron, CV pomp en bronpomp. Ook is de regelunit standaard voorgeprogrammeerd voor de meest voorkomende Qpanel PVT configuratie.


Leer meer

Slim

De Qbooster is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie en heeft daardoor veel rekenkracht en online mogelijkheden. Updates met nieuwe slimme functies kunnen online worden uitgevoerd en uiteraard is de Qbooster overal online uitleesbaar en voor de installateur aanpasbaar. Het maakt de Qbooster toekomstbestendig.

Ontdek meer