Qbooster warmtepomp

Slim en compact

Bekijk hier hoe het werkt

PVT warmtepomp

De eerste ter wereld!

De Qbooster warmtepomp is speciaal ontwikkeld voor de Qpanel PVT panelen. De Qbooster warmtepomp zorgt ervoor dat je huis en het douche/badwater de juiste temperatuur bereikt. Een ijskoude -7 °C  winterdag? De warmtepomp 'boost' de energie van het Qpanel PVT systeem naar comfortabele temperaturen met een zeer hoog rendement. Nog kouder? Een ingebouwd elektrisch element helpt mee zodat het comfort wordt gewaarborgd.

De warmtepomp is voorzien van de nieuwste inverter technologie met modulerende compressor. Dit ervoor zorgt dat het vermogen van de Qbooster perfect wordt afgestemd op de warmtevraag. Dit verhoogt het rendement én verlengt de levensduur van het systeem.

Slim en online inzicht

De Qbooster warmtepomp is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie met krachtige prestaties. De Qbooster draait volledig naar je comfortwensen zonder omkijken. Maar ook de woningtemperatuur op afstand aanpassen of de status van het systeem bekijken, waar ook ter wereld, is mogelijk.

De warmtepomp heeft nu al smart grid mogelijkheden. Ook heeft de Qbooster mogelijkheden om 'overtollige' stroom van zonnepanelen slim te gebruiken. Zo stuur je er bijvoorbeeld een elektrische thuisbatterij mee aan of het laadstation van je elektrische auto. Het laatste wordt over enkele jaren belangrijk met het afbouwen van de salderingsregeling.

Zon warmte

Stil en compact

De Qbooster is één van de kleinste en stilste warmtepompen ter wereld. Daardoor kan de Qbooster op veel plekken worden geplaatst, zoals in het knieschot onder het schuine dak of in de trapkast.  Veel componenten zoals expansievaten, kleppen en pompen zijn bij de Qbooster al ingebouwd. Dit maakt de unit en installatie mooier, verkort de installatietijd en vereenvoudigt de plaatsing.

Meer technische gegevens over de Qbooster?


Productblad Qbooster  Datasheet Qbooster