Verwarm je huis zonder gas met PVT panelen

Wil je gas besparen of helemaal van het gas af? Ons PVT paneel is een zonnepaneel en zonnecollector in één. De PVT panelen maken elektriciteit en warmte tegelijk. Een alles in één oplossing om 100% van het gas te gaan. 

Bekijk hier hoe het werkt

Qpanel PVT panelen

1 Paneel voor alles. Ons PVT-paneel wekt elektriciteit én warmte op!

De Qpanel PVT paneel is een hoog kwalitatief zonnepaneel zoals al op veel daken is geplaatst voor het opwekken van elektriciteit. We hebben er alleen iets slims mee gedaan. We wekken namelijk niet alleen stroom op maar er wordt via de achterkant van het zonnepaneel ook energie (warmte) onttrokken uit wind/buitenlucht, regen en (zon)licht. Deze energie kan worden gebruikt voor zowel warmte als (ver)koeling*. 

Circa 70% van de opgewekte warmte wordt onttrokken uit de lucht en dat zorgt er voor dat het PVT paneel 24/7 en 365 dagen per jaar werkt. Hier meer info hoe een  PVT paneel werkt.

Ben je geïnteresseerd om PVT-panelen te kopen?

Vraag een offerte aan


 
 

Verwarm & verkoel

Je huis verwarmen met Qpanel PVT panelen kan nu al. Maar nu is het ook mogelijk om met ons PVT systeem naast verwarmen ook je huis te verkoelen. Handig, omdat de zomers alsmaar warmer worden.  

PVT werkt 24/7

Van de opgewekte warmte wordt 70% uit de buitenlucht onttrokken en 30% uit zonlicht. Zelfs op donkere regenachtige dagen is het PVT systeem aan het werk. 

Stil

Onze PVT panelen bevatten geen draaiende onderdelen zoals ventilatoren. Het PVT-systeem is daarmee een stille en onderhoudsarme bron voor de PVT warmtepomp.

Met zorg geproduceerd in Nederland

Dat staat voor kwaliteit

 


PVT paneel met het hoogste rendement!

Per kW uitgaand warmtepompvermogen zijn slechts 2 Qpanels nodig. Een gemiddelde goed geïsoleerde rijwoning met vloerverwarming kan met slechts 10 Qpanel PVT panelen gasloos gemaakt worden. Hybride opstellingen zijn ook mogelijk om gas te besparen.

Wist je dat er subsidies voor PVT panelen zijn? 

We leggen het in dit artikel haarfijn uit.

Ook bijna of 100% van het gas af met PVT panelen?

Deze blije klanten kozen voor ons PVT systeem 

Wil je weten hoeveel PVT panelen jij nodig hebt?

Meer technische gegevens over het Qpanel