Ons PVT warmtepomp systeem,  dé oplossing voor duurzaam wonen

    Wil je gas besparen of helemaal van het gas af? Met het Qsilence PVT warmtepomp systeem wek je 24/7 energie op uit de (zon)licht, buitenlucht/wind en regen. Ook ‘s-nachts en in de winter. Verwarmen met ons PVT warmtepomp systeem is ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm.

    Doe de gratis Quickscan

    Qsilence PVT werkt 24/7 en tijdens alle seizoenen

    Met het Qsilence systeem kun je je huis op een duurzame manier verwarmen. Door slim gebruik te maken van een combinatie van PVT panelen en een warmtepomp, heb je altijd energie, zelfs als de zon niet schijnt. Verwarm je huis met weinig of helemaal zonder gas met het Qsilence PVT-systeem. Het systeem werkt dag en nacht, 4 seizoenen lang. Zo heb jij altijd energie , wanneer jij het wilt & lever je niets in op comfort!

    Qsilence PVT-systeem werkt altijd elk seizoen

    Doe de gratis Quickscan

    Stroom, warmte en koeling uit één systeem.

    Nul op de meter woning? Je hebt maar één systeem nodig: het PVT systeem. Ontdek een nieuwe manier van energie opwekken met het Qsilence PVT systeem! Met dit systeem voorzie je je woning van elektriciteit én warmte met behulp van zon, wind en regen. Een duurzame gasloze of gasbesparende oplossing wat ook nog eens 24/7 werkt. Dus ook 's-nachts. Met het Qsilence PVT paneel heb je een stille en onderhoudsarme bron voor de warmtepomp. Dus geen buitenunit met mogelijk geluidsoverlast of complexe en dure bodembronnen.


     
     

    Bijna of  100%  van het gas af met Qsilence

    Als je woning al duurzaam genoeg is kun je direct van het gas af. Met maar 3 onderdelen is jouw woning gasloos en duurzaam verwarmd! Zowel nieuwe woningen, maar ook bestaande woningen kunnen volledig gasloos met het PVT warmtepomp systeem.

    Is je woning nog niet helemaal klaar voor gasloos? Dan kun je kiezen voor ons hybride transitie model. Dit houdt in dat het systeem samenwerkt met je CV ketel. Wordt je woning later wel geschikt dan kun je met eenvoudige aanpassingen alsnog van het gas af. Een echt toekomstbestendig systeem dus waar je geen spijt van krijgt.

    Zo werken de 3 elementen van Qsilence samen in je huis

    Een nul op de meter woning met het Qsilence PVT systeem, dit heb je nodig:


    Qpanel PVT paneel

    Onze Qpanel PVT-panelen bieden jou een duurzame en slimme manier om je huis te verwarmen en koelen en gaan daarmee verder dan gewone zonnepanelen. Ze genereren niet alleen elektriciteit maar halen ook warmte uit de omgevingslucht, zelfs op regenachtige dagen, in de winter en in de nacht. Deze dubbele functionaliteit betekent dat je huis altijd op de juiste temperatuur blijft, ongeacht het weer.

    Qube PVT-warmtepomp

    De Qube is een slimme kubus en gebruikt PVT-panelen om een huis te voorzien van verwarming, verkoeling en warm tapwater. Of je nu in een nieuwbouw appartement woont of in een bestaand huis, de Qube past zich aan jouw behoeften aan. De Qube is slim en past het vermogen aan de warmtevraag aan. Een compacte krachtpatser!

    Qstore voorraadvat

    Om lekker te douchen of te baden wanneer jij wilt, is er de Qstore. De Qstore is een onderhoudsvrij RVS voorraadvat waar het warme water wordt opgeslagen zodat het beschikbaar is wanneer nodig. De Qstore laten we nog even weg als je hybride gaat.

    PVT-panelen hoe werkt het

    Hoe werkt het PVT Systeem?

    You generate your energy with the PVT panel. The front of a Qpanel PVT panel generates the electricity, just like normal solar panels. But the back of the PVT panels generate heat. Your heat pump uses this sustainable power and heat for heating your house and for hot water. Fossil fuels like natural gas is not necessary, because the panel obtains energy from the sun, rain and wind 24/7 365 days.

     PVT means photo voltaic (PV) and thermal (T).

    With this PVT system you can take a nice warm shower or bath whenever you want. In summer, the PVT system can also cool your house.


    Vraag offerte aan

    Een prachtige oplossing voor op je dak!

    Met onze full black PVT panelen heb je een fantastisch gasloos of gasbesparend systeem zonder concessies. 

    Bij ons heb je geen buitenunit aan de muur nodig.

     

    Geen geluidsoverlast!

    Het Qsilence systeem heeft met PVT panelen een stille bron. Er is dus geen buitenunit nodig. De Qpanel PVT panelen hebben geen draaiende onderdelen zoals ventilatoren die geluidsoverlast kunnen veroorzaken. Omdat er geen draaiende onderdelen in de PVT panelen worden gebruikt zijn deze niet alleen stil maar ook onderhoudsarm.

    Deze blije klanten gingen je voor