Qsilence dealer worden

Samen werken aan een duurzame toekomst

Tevreden klanten & gebruikers, daar doen we het voor

Om de tevredenheid van zowel onze afnemers (installatiebedrijven) als de gebruikers optimaal te houden, is het belangrijk dat een Qsilence systeem goed geadviseerd, gedimensioneerd, geplaatst én onderhouden wordt. 

Het is daarom in ieders belang dat de systemen eenvoudig zijn met de juiste instructies maar ook dat het systeem kundig wordt geïnstalleerd. We hebben samen met onze installatiepartners veel aandacht besteed aan de eenvoud van het systeem. Zo worden veel koppelingen en appendages al getest en prefab aangeleverd, werken we met kleurcodes en zijn veel toebehoren in de warmtepomp ondergebracht. Toch komen er bij een compleet Qsilence systeem meerdere disciplines bij elkaar zoals elektra, PV, systeem vullen en ontluchten, warmtepomp- en regeltechniek en afgiftesystemen.

Competenties & voorwaarden

We vragen voor alle nieuwe installerende partners dan ook de volgende competenties en werkervaring om de kwaliteit en klanttevredenheid met elkaar te borgen:

  • Er is ruime ervaring met het adviseren en installeren van PV installaties of zonneboilersystemen of ik werk samen met een partner voor deze competentie.

  • Er is ruime ervaring met het adviseren en installeren van (grondgebonden) warmtepompen of ik werk samen met een partner voor deze competentie.

  • Er is bereidheid tot het volgen van (herhaal) trainingen van Qsilence.

  • Er is commitment voor de afname van minimaal 5 systemen per jaar.

  • Er is beschikking over een storingsdienst met servicemensen die binnen 24 uur ter plaatse kunnen zijn.

Ben je geïnteresseerd in onze systemen en wil je graag meer informatie over het partnerschap?
Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.