De warmtepompboiler van Qsilence  

Met de Qstore boiler heb je altijd warm water in huis. Wanneer jij het nodig hebt. Onze Qstore is onderdeel van het Qsilence PVT warmtepomp systeem, waarmee jij 100% of bijna van het gas af kan.

Qstore warmtepompboiler

Hoe werkt een warmtepompboiler?

De boiler is de opslag van warm water. Het Qsilence PVT warmtepomp systeem maakt warmte op een zeer duurzame manier. Deze warmte wordt efficiënt opgeslagen in de warmtepompboiler. De warmte wordt gebruikt om je huis te verwarmen, maar ook voor het verwarmen van je douche/badwater. Verduurzamen is noodzakelijk maar wel met behoud of zelfs verbetering van je comfort.

Waarom een warmtepompboiler?

Omdat een warmtepomp met een lager vermogen dan een CV-ketel verwarmt, is opslag voor het douche/badwater nodig. Deze opslag bieden we met de Qstore opslagvaten, dit zijn onze warmtepompboilers.

Deze Qstore boiler werkt samen met onze PVT panelen en PVT warmtepomp.

Vraag een offerte aan

Qstore Warmtepompboiler van Qsilence voordelen
warm water

Duurzaam & onderhoudsvrij

 De Qstore warmtepompboilers produceren wij in onze eigen fabriek. De Qstore boilers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van RVS zijn deze opslagvaten licht van gewicht.

Duurzaam: Ook zijn deze boilervaten duurzaam en het RVS zorgt voor een lange en onderhoudsvrije levensduur. Zo kun je lang en zorgeloos genieten van een warm en duurzaam huis, dankzij de Qstore boiler met warmtepomp.

Welke boiler heb ik nodig?

Helemaal van het gas af met een warmtepomp en de Qstore. Er zijn 2 type Qstore boilers voor een warmtepomp beschikbaar:

  • warmtepomp boiler 200 liter:

    De 200 liter boiler is vaak genoeg voor gezinnen tot 4 personen met standaard douchecomfort. Dus geen stortdouche, veel baden etc. 

  • warmtepomp boiler 300 liter:
    De 300 liter boiler is voor grotere gezinnen of gezinnen die meer tapwater gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld een stortdouche, douchen lang of nemen regelmatig een bad.

Ook voor grotere warmwaterboiler systemen bieden we oplossingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wil je weten welk type warmtepompboiler het best bij jou past?

Vraag een offerte aan

Qstore warmtepomp boiler types

Met zorg geproduceerd in Nederland
Dat staat voor kwaliteit

Meer technische gegevens over de Qstore boiler?


Productblad Qstore boiler