De Qbooster PVT warmtepomp 

Een slimme en compacte PVT warmtepomp speciaal ontwikkeld voor ons PVT systeem.

Hoe werkt een PVT warmtepomp?

PVT warmtepomp

De eerste ter wereld!

De Qbooster PVT warmtepomp is samen met fabrikant M-Tec Oostenrijk speciaal ontwikkeld voor de Qpanel PVT panelen. De Qbooster PVT warmtepomp zorgt ervoor dat je huis en het douche/badwater de juiste temperatuur bereikt. Een ijskoude winterdag? De warmtepomp 'boost' de energie van het Qpanel PVT systeem naar comfortabele temperaturen met een zeer hoog rendement. Toch een ijskoude bron? Een ingebouwd elektrisch element helpt dan mee zodat het comfort wordt gewaarborgd.

Je woning nog niet helemaal geschikt voor gasloos all electric? Geen probleem, de Qbooster werkt ook hybride samen met je CV ketel.

De PVT warmtepomp is voorzien van de nieuwste inverter technologie met modulerende compressor. Dit ervoor zorgt dat het vermogen van de Qbooster perfect wordt afgestemd op de warmtevraag. Dit verhoogt het rendement én verlengt de levensduur van ons PVT systeem.

Ben je opzoek naar PVT panelen met een warmtepomp? Zoek niet verder!

Vraag een offerte aan

Zo werkt onze PVT warmtepomp

 
 

Compacte PVT warmtepomp

De Qbooster PVT warmtepomp is één van de kleinste en stilste warmtepompen ter wereld. Daardoor kan onze warmtepomp op veel plekken worden geplaatst, zoals in het knieschot onder het schuine dak of in de trapkast.  Veel componenten zoals expansievaten, kleppen en pompen zijn bij de Qbooster PVT warmtepomp al ingebouwd. Dit maakt de unit en installatie mooier, verkort de installatietijd en vereenvoudigt de plaatsing.

Benieuwd naar onze PVT warmtepomp?

Vraag een offerte aan

Waarom moet je kiezen voor PVT warmtepomp?


Geen dure grondboring voor nodig

   Werkt met onze PVT panelen


Geen grote buitenunit warmtepomp nodig

 Compact en past overal in je huis


De stille bron


 Geen geluidsoverlast buiten


Slim en online inzicht

De Qbooster warmtepomp is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie met krachtige prestaties. De Qbooster draait volledig naar je comfortwensen zonder omkijken. Maar ook de woningtemperatuur op afstand aanpassen of de status van het systeem bekijken, waar ook ter wereld, is mogelijk.


 

Meer technische gegevens over de Qbooster?


Productblad Qbooster  Datasheet Qbooster