Changing the world is possible.
We’ve done it before.

 

Qsilence is samen met HRsolar en HRsolar Projects onderdeel van de HRsolar Groep.
Een zonnig hart voor duurzaamheid bindt de bedrijven. Ieder met haar eigen expertise. HRsolar is sinds 2002 Nederlands fabrikant van zonnewarmtesystemen en toonaangevend markleider in Nederland. HRsolar ontwikkeld en produceert zonne-energiesystemen die een belangrijk onderdeel vormen van de transitie van fossiele naar hernieuwbare energie. HRsolar projects levert als verlengstuk van HRsolar zowel componenten als turn-key systemen voor grootschalige zonne-energiesystemen met PVT panelen en zonnecollectoren.

Qsilence B.V. produceert en levert de componenten voor een compleet gasloze en stille energievoorziening van woningen. De drie belangrijkste componenten die we hiervoor inzetten zijn: De Qpanel PVT panelen, de Qbooster warmtepompen en de Qstore opslagvaten. We bieden dit als een volledig geïntegreerde en complete oplossing aan voor installateurs. Daarnaast bieden we de losse componenten ook aan voor een samenstelling in de configuratie met bijvoorbeeld andere merken water/water warmtepompen.

Eenvoud in installatietechniek, schaalbaarheid, de hoogst haalbare energetisch rendementen en maximale CO2 reductie is onze leidraad bij het ontwikkelen van onze systemen.  Door onze productielijn vergaand te automatiseren zijn we in staat om een doorbraak van de toepassing van PVT panelen als stille bron bij de energietransitie te realiseren.

 

Samen naar 100% gasloos